Ostoskorisi

Näyttäisi että ostoskorisi on tällä hetkellä tyhjä!

JATKA OSTOKSIA

Päivitetty viimeksi 29.01.2019

Butik-O arvostaa yksityisyyttäsi. Olemme laatineet tämän Rekisteriselosteen, jotta tiedät, miten keräämme, käytämme, jaamme ja tallennamme henkilötietojasi.

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste, sisältää 2018 EU:n tietosuojauudistuksen.

Verkkosivustollamme www.butik-o.fi ostoksia tehdessäsi tai henkilötietoja antaessasi hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn alla kuvatulla tavalla.

1. Rekisterinpitäjä

Butik-O / Firapeli Oy (Y-tunnus 2727818-4)

C/O Ilona Roksaari Särkisalontie 2, 25610 Ylönkylä, p. +358 (0)45 666 3828

www.butik-o.fi, kauppiatar@butik-o.fi


2. Rekisteriasioita hoitava henkilö

Butik-O / Firapeli Oy

C/O Ilona Roksaari, +358 (0)45 666 3828


3. Rekisterin nimi

Butik-O verkkokaupan (www.butik-o.fi) asiakasrekisteri.


4. Rekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietoja käsitellään laskutukseen ja maksujen perintään, markkinointiin, asiakassuhteen hoitamiseen ja kehittämiseen liittyen sekä tilastollisiin tarkoituksiin. Suoramarkkinointiin tietoja käytetään vain voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin ilmoittamalla siitä Butik-O verkkokauppaan.


5. Rekisterin sisältämät tiedot

• Nimi
• Osoite
• Sähköpostiosoite
• Puhelinnumero
• Tilaustiedot
• Suoramarkkinointilupa
• Asiakkaan ilmoittamat asiakassuhteen hoitoon ja/tai markkinointiin liittyvät tiedot

Toisin sanoen; 

Käsittelemme henkilötietoja, joita olet meille antanut tai joita olemme keränneet verkkosivustollamme evästeiden avulla, jotta voisimme hallinnoida ostoksiasi sekä täyttää velvollisuutemme sinua kohtaan verkkokauppamme asiakkaana. Henkilötietoihin, joita verkkokauppamme käsittelee, kuuluvat nimesi, sukupuolesi, sähköpostiosoitteesi, osto-, maksu- ja tilaushistoriasi, toimitusosoitteesi, IP-osoitteesi sekä puhelinnumerosi. Emme kerää tai osta henkilöiden tietoja kolmansilta osapuolilta.

Annat meille tietoja itsestäsi tilatessasi ja/tai rekisteröityessäsi, kun täytät lomakkeita verkkosivustollamme www.butik-o.fi. Voit luovuttaa meille tietojasi myös kommunikoimalla meidän kanssamme puhelimitse, sähköpostitse tai jollakin muulla tavalla. Tähän sisältyvät myös tiedot, joita annat meille, kun olemme tuotteidesi jälleenmyyjä, osallistut sivustomme sosiaalisen median toimintoihin, osallistut mahdollisiin kilpailuihin, myynninedistämistoimiin tai tutkimuksiin ja kun ilmoitat meille ongelmista sivustollamme.

//

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin tässä Rekisteriselosteessa määritetyt tarkoitukset edellyttävät, ellei laki edellytä sitä pidempää säilytysaikaa.


6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin kerätään tilastotietoja tuotetilauksien ja kilpailuihin osallistumisen yhteydessä.


7. Tietojen luovutus

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Butik-O-verkkokaupan käytössä. Verkkokauppamme ei käy asiakkaidensa henkilötiedoilla missään tilanteessa kauppaa. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, eikä siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, ellei se ole sivuston teknisen toteuttamisen, lisäarvopalvelun tuottamisen, laskutuksen, luottopäätöksen tai lainsäädännöllisten velvoitteiden vuoksi tarpeellista. Asiakkaan tiedot hävitetään aina asiakasrekisteristämme pyynnöstä, ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet edellytä tietojen säilyttämistä.

Äärimmäisessä tapauksessa asiakkaan tietoja voidaan luovuttaa edellä mainitsemattomille tahoille, jos se mahdollistaa oikeuksiemme, periaatteidemme, omaisuutemme tai asiakkaidemme turvallisuuden suojelun. Tähän sisältyy tietojen vaihdot toisten yritysten ja järjestöjen kanssa petosten torjumiseksi ja luottoriskien vähentämiseksi.
Jos verkkokauppamme liiketoiminta myydään tai se yhdistetään toiseen liiketoimintaan, henkilötietojasi saatetaan luovuttaa neuvonantajille, mahdolliselle ostajalle sekä liiketoiminnan uudelle omistajalle.
Butik-O saattaa käyttää Google-mainospalveluja. Voit lukea lisää siitä, miten Google kerää, jakaa ja käsittelee tietoja täältä. -> linkki: http://www.google.com/intl/fi/policies/privacy/partners/


8. Rekisterin suojauksen periaate

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy.

9. Evästeiden käyttö

Käytämme evästeitä verkkosivustollamme, jotta voimme varmistaa, että sivumme palvelevat sinua mahdollisimman hyvin.
Evästeiden avulla voimme kehittää verkkosivustoa ja tarjota parempia asiakaskokemuksia, kun sivustoa on mahdollista muokata toiveiden, valintojen ja kiinnostuksen kohteiden mukaisesti. Muokkaamme sivustoa seuraamalla esimerkiksi ostoskoreihin lisättyjä tuotteita.
Pysyviä evästeitä käytetään mm. henkilökohtaisten asetusten tallentamiseen www.butik-o.fi-verkkokaupassa, jotta sinun ei tarvitse tehdä samoja valintoja joka kerta verkkokaupassa vieraillessasi. Evästeitä käytetään myös tietojen ja markkinoinnin muokkaamiseen, jotta ne olisivat mahdollisimman tarkoituksenmukaisia sinun kannaltasi. Väliaikaisia evästeitä käytetään esimerkiksi verkkosivuston käyttöä koskevien tilastotietojen tallennukseen.

Käyttämällä Butik-O-verkkosivustoa, hyväksyt evästeiden käytön. Jos et hyväksy evästeiden käyttöä, voit poistaa evästeet käytöstä verkkoselaimesi turvallisuusasetuksista. Voit myös asettaa verkkoselaimen kysymään sinulta joka kerta, kun Butik-O-verkkosivusto haluaa asettaa tietokoneellesi evästeen. Voit myös poistaa aiemmin tallennettuja evästeitä verkkoselaimestasi. Lisätietoja saat verkkoselaimesi ohjesivuilta. Voit lisäksi poistaa evästeet manuaalisesti kovalevyltäsi koska tahansa.
Jos et hyväksy evästeiden käyttöä, huomioithan, että sivuston toiminnallisuudet saattavat rajoittua, eikä verkkokauppa välttämättä toimi tarkoitetulla tavalla.

10. Muutokset

Butik-O varaa oikeuden tehdä tähän tietosuojakäytäntöön koska tahansa muutoksia, jotka ovat tarpeen häiriöiden korjaamiseksi tai uusien lainsäädännöllisten tai teknisten vaatimusten täyttämiseksi. Kaikki tietosuojakäytäntöä koskevat muutokset julkaistaan verkkosivustollamme www.butik-o.fi.

11. Omien Henkilötietojen tarkistaminen, korjaaminen, päivittäminen ja poistaminen

Butik-O pyrkii kohtuullisessa määrin takaamaan, että kaikki kerätyt henkilötiedot ovat tarkkoja, täydellisiä ja ajantasaisia. Voit pyytää saada nähdä henkilötietosi ja pyytää virheellisten tai epätarkkojen henkilötietojen päivittämistä. Lisäksi voit pyytää henkilötietojesi ja käyttäjätilisi poistamista. Butik-O vastaa pyyntöihisi viipymättä sovellettavan lain mukaisesti. Käyttäjän suojaamiseksi saamme toteuttaa ainoastaan siihen sähköpostiosoitteeseen liittyviin henkilötietoihin liittyviä pyyntöjä, josta käyttäjä on lähettänyt pyynnön, ja meidän on ehkä tarkistettava käyttäjän henkilöllisyys ennen pyynnön toteuttamista. Saatamme kieltäytyä käsittelemästä pyyntöjä, jotka vaarantavat muiden yksityisyyden, ovat erittäin epäkäytännöllisiä tai joiden vuoksi meidän pitäisi ryhtyä sovellettavien lakien vastaisiin toimiin. Lisäksi meidän tarvitsee ehkä säilyttää tietyt henkilötiedot sovellettavien lakien mukaisesti kauemmin kirjanpidon vuoksi (esimerkiksi ostoksiin liittyvien tietojen säilyttäminen takuu- tai tilinhoitotarkoituksia varten).

Voit esittää saatavuus-, korjaus- tai poistopyyntöjä seuraavasti:

Sähköpostitse: kauppiatar@butik-o.fi

Postitse: Butik-O, Koivurannantie 130, 25610 Ylönkylä

Sale

Unavailable

Sold Out